Get in touch

[email protected]
kvk-nummer: 73195723
Instagram: /lisannelentinkWil je samenwerken? Nieuwe portretfoto of bandfoto nodig? Zoek je een fotograaf voor een evenement? Concertfotograaf in Utrecht of ergens in de randstad gezocht?

(De foto van mij is gemaakt door Mevrouw Kiek / Marieke van der Heide)

foto door Mevrouw Kiek / Marieke van der Heide

Als concertfotograaf moet je een ninja zijn: in het zwart gekleed en proberen onzichtbaar het juiste plaatje te schieten. Vooraan bij het podium, zonder dat het publiek last van je heeft. Dat is mijn doel althans als popfotograaf, of pop...dat vind ik stiekem een vies woord, maar rockfotograaf is niet echt een gebruikelijk woord en ook wel wat beperkend. Muziekfotograaf.

Fotoshoots gaan niet om poseren en op een knopje drukken, het moet vooral ook gezellig zijn. Je ziet terug in foto's of iemand ontspannen is of dat het een geforceerd portret is. Dus even snel in vijf minuten een portret in een studio? Nee! Ik kan snel een connectie maken met veel verschillende personen, maar het moet wel leuk blijven.  Dus laten we vooraf kennismaken en ter plekke ook de tijd nemen.

Ik ga al ruim 15 jaar naar concerten in Utrecht en ken inmiddels veel muzikanten, bands en muziekfotografen, maar dat kan altijd meer natuurlijk, dus stuur me gerust een berichtje op Instagram of spreek me aan bij een optreden. Altijd leuk om kennis te maken met mensen met een gezamenlijke interesse en die zich ook in de muziekscene begeven.